Jyväskylän Jalkapalloklubi aloittaa sunnuntaina Veikkausliiga-kautensa, kun joukkue kohtaa vieraskentällä Kuopion Palloseuran.

Jyväskyläläisryhmän tilitoimistolla on huomattu, ettei liigapaikka ole rahasampo: kolmen kauden aikana ryhmä on tehnyt yhteensä miljoona euroa tappiota. Kuluvalle kaudelle menoarvio on asetettu 1,5 miljoonaan euroon ja liikevaihdossa pyritään 1,7 miljoonaan.

– 1,5 miljoonaa on se minimi, millä tätä hommaa voi laadukkaasti pyörittää. Tällä hetkellä on kasassa vähän vajaat 800 000, siinä on yhteistyösopimukset ja yritysten kausikortit. Ottelutapahtumista ja yksityisten kausikorteista on budjetoitu 400 000 ja yksi kierros europelejä tuo Uefan rahaa 90 000. Haasteena on tehdä vielä se puuttuva 400 000 euroa kauden aikana, Seuran toimitusjohtaja Joni Vesalainen ynnää Keskisuomalaisen haastattelussa.

Villeistä markkinointitempauksistaan tunnettu Vesalainen sanoo, että kasvua on saatu aikaiseksi. Viime vuoden luvut ovat jääneet taakse.

– Viime vuodesta ollaan tässä vaiheessa kautta tarkalleen 147 000 euroa edellä. Yritysmyynti on saatu ihan kohtuulliselle tasolle.

Lue tästä Joni Vesalaisen koko haastattelu Keskisuomalaisen verkkosivuilta

Unibet tarjoaa lisäjännitystä jalkapallon seuraamiseen myös livevetojen muodossa. Kuittaa 100 euron bonus avaamalla pelitili tästä!