Viime kauden päätteeksi Veikkausliigasta Ykköseen pudonnut RoPS on laittanut pelaajapalettinsa lähes täysin uusiksi.

Rovaniemeläisten vastuuvalmentaja Kari Virtanen myöntää Ykkösen verkkosivuilla, että tilanne on haastava. Mielenkiintoinen kysymys kauden alla onkin, onko joukkue ehtinyt hitsautumaan yhteen?

– Ei meillä oikeastaan ole kuin Tuomo Könönen ja Manuel Rivera, jotka viime kauden joukkueesta jatkavat. Kaikki muut ovat melkein uusia pelaajia, joten on tässä vähän palapelin hakemista ollut, Virtanen pohtii.

– Tietysti pelillisestä puolesta on vaikea sanoa, kun emme ole oikein samalla permanentilla päässeet yhtään ottelua pelaamaan. Lähdemme tietysti vähän eri tilanteesta kuin muut, sillä he ovat olleet kauemmin kasassa. Totta kai mekin olisimme hitsautuneet paremmin yhteen jos olisimme olleet samalla porukalla tammikuusta, mutta ne ovat sitten tekosyitä.

Sen tarkempia tavoitteita RoPS ei ole kaudelle asettanut. Lienee kuitenkin selvää, että liigapaikka kiinnostaa.

– Käymme vielä pelaajien kanssa tarkemmin läpi mitä haluamme. Aina pitää kuitenkin olla se tavoite, että jokainen peli voitetaan ja siitä lähdetään. Se on se ensimmäinen ajatus ja jos voittaa paljon, niin tavoitteet muodostuvat aika hyviksi, luotsi pompottelee ajatuksiaan.