Turun Palloseura kärsi lauantaina tappion harjoitusottelussa Superrettaniin valmistautuvalle Hammarby IF:lle numeroin 1-2.

Turkulaisten ainokaisen iski Mikko Hyyrynen. TPS-käskijä Marko Rajamäki oli tyytyväinen tapahtumaan, mutta lopputulos ei ollut luotsin mieleen.

– Saatiin vähän kansainvälistä tuntumaa pelaamiseen Hammarbyn kanssa, mutta hävittiin tänään. Siihen ei voi olla tyytyväinen, mutta saimme koko perusrungolle ne täydet minuutit ennen Liigacupin finaalia, Rajamäki sanaili seuran verkkosivuilla.

”Rapan” mielestä ulkomaalaisseurojen kohtaaminen on tärkeätä, jotta voidaan arvioida joukkueen todellista kilpailukykyä.

– Vaikka meillä on suhteellisen kapea runko, tarvitsemme näitä kaikkia pelejä. Kansainväliset ottelut kasvattavat aina ja halusimme pitää kiinni tästä jo aiemmin sovitusta ottelusta. Hammarby oli ihan loistava mittari sen suhteen, missä oikeasti mennään. Meillä on paljon töitä vielä tehtävänämme.

TPS kohtaa keskiviikkona HJK:n Liigacupin finaalissa.

Jalkapallon seuraamiseen saat lisäjännitystä Nordicbetin vetokohteilla. Avaa pelitilisi tästä ja kuittaa samalla 100 euron bonus!