TPS aloittaa Veikkausliigakauden 2012 sunnuntaina kotikentältään, jonne vastaan asettuu MYPA. TPS:n harjoituskausi meni putkeen. Joukkue kruunattiin Liigacupin voittajaksi huhtikuun alussa, kun HJK kaatui rangaistuslaukauskilpailussa Sonera Stadionilla.

TPS:n valovoimaisimpia pelaajia on täksi kaudeksi kapteeniksi valittu Toni Kolemainen, jolle valinta on mieluinen.

– TPS on perinteikäs supi-turkulainen seura ja on ulkopaikkakuntaisena suuri kunnia päästä kapteeniksi. Kapteenistoon kuuluu neljä miestä ja yhdessä poristaan, Kolehmainen kertoo SuomiFutis-sivuston haastattatelussa.

TPS oli hienoinen pettymys viime kaudella jääden vasta viidenneksi kahden mitalivuoden jälkeen. Nyt tavoitteena on palata mitalikantaan.

– Toimitusjohtaja Marco Casagrande asetti tavoitteen jo viime vuonna, että vuonna 2012 ollaan kolmansia. Tämä on joukkueen sisällä aika selvä asia, että mitaleille pitää päästä.

Toni Kolehmaisen haastattelu julkaistaan kokonaisuudessaan lauantaina SuomiFutis-sivustolla. Hän kertoo mm. kuka pelaaja TPS:stä nousee Veikkausliigan eliittiin tulevalla kaudella.

Veikkausliigan seuraamiseen saat lisäjännitystä Nordicbetin vetokohteilla. Avaa pelitilisi tästä ja kuittaa samalla 100 euron bonus!