VPS haki pisteen vierasottelusta FC Honkaa vastaan Veikkausliigan avauskierroksella. Pisteet jaetttiin tuloksella 1-1. Hieman yllättäen VPS oli hallitsevampi osapuoli, onhan totuttu, että Honka tykkää itsekin pitää palloa, mutta joukkueen suuri uusiutuminen täksi kaudeksi näkyi kentällä.

Honka siirtyi ottelun alussa johtoon kesken VPS-painostuksen, kun Jussi Vasara puski pallon verkkoon maalin edestä. VPS vastasi ensimmäisen puoliajan lopulla, kun vastahyökkäyksen päätteeksi VPS-kapteeni Sebastian Strandvall pääsi ohjaamaan pallon läheltä sisään.

VPS haki jo Liigacupissa voiton Espoosta. Nyt ei tulos ollut ihan niin hyvä, mutta vaasalaiset olivat tyytyväisiä peliinsä.

– Puolustuspelissä oltiin hyviä. Maali, mikä päästettiin oli Hongan ensimmäinen hyökkäys ja vähän nukahdettiin siinä. Muuten Honka ei saanut peliään käyntiin ollenkaan, Strandvall pohti ottelun jälkeen.

VPS:n luotsiksi täksi kaudeksi tulleelle Olli ”Oka” Huttuselle vieraspiste oli mieluinen, vaikka hän näki paljon kehittämisen varaa omiensa pelissä.

– Pelattiin yllättävän hyvin, koska vastassa oli joukkue, joka tällaisella kentällä yleensä pystyy kontrolloimaan peliä, Oka kommentoi peliä ja loistokunnossa ollutta nurmimattoa.

Molemmilla joukkueilla oli ottelun lopussa paikkansa. VPS:n Jarno Parikka laukoi maalin yli loistavasta vetopaikasta, kun pelattiin jo lisäaikaa. Hongallakin pari vetoa viuhui niukasti maalin ohi.

– Tärkeintä on, että pistetili avattiin. Oltaisiin voitu voittaa tämä peli, mutta yhtä lailla oltaisiin voitu hävitäkin, Oka jatkoi.

– Näistä se on monesti kiinni, Strandvall puolestaan miettii Parikan maalipaikkaa.

– Mutta kyllä Jarno tekee parikymmentä maalia vielä tällä kaudella. Luottamusta löytyy, hän jatkaa.

Jalkapallon seuraamiseen saat lisäjännitystä Nordicbetin vetokohteilla. Avaa pelitilisi tästä ja kuittaa samalla 100 euron bonus!