HJK kohtaa tänään klo 18.30 alkaen FC Hongan Suomen Cupin välierässä. Ottelu pelataan Vantaalla ISS-stadionilla Myyrmäessä. Joukkueet kohtasivat äskettäin Veikkausliigan ottelussa. HJK hoiti kotiottelun 3-0-lukemin.

– Reilu viikko sitten kohdattiin ja silloin HJK oli kotikentällään vahva. Meillä oli omat mahdollisuutemme, mutta ei käytetty niitä hyväksi, päävalmentaja Mika Lehkosuo kertoo Hongan kotisivuilla.

– Sitä peliä on tietysti analysoitu ja otettu esiin muutamia asioita, joissa pitää olla parempi. Tänään lähdetään niitä toteuttamaan.

Honka on aiemmin esiintynyt Suomen Cupin finaalissa kaksi kertaa. Molemmista on tullut tappio. HJK:lla on plakkarissaan puolestaan jo 11 Cup-voittoa.

– Molemmat varmasti haluavat mennä finaaliin asti, kun on päästy jo näin pitkälle. Ei meillä ole muuta mielessä.

HJK on pelannut vakuuttavasti Veikkausliigassa ja Cupissakin meno on maistunut. Heillä on kuitenkin jonkin verran kokoonpanohuolia illan otteluun.

Berat Sadik, Sebastian Sorsa ja Joel Perovuo ovat vielä pari viikkoa sivussa. Rami Hakanpäällä on pieni vamma ja hän pelaa vain tarvittaessa. Demba Savage on puolestaan sivussa maajoukkuekomennuksen takia, HJK:n päävalmentaja Antti Muurinen kertoo Veikkausliigan kotisivuilla.

Katso Huuhkajien Viro-ottelu ilmaiseksi livenä internetin kautta Unibet TV:stä!
Kuittaa samalla 100 euron bonus avaamalla pelitili tästä!