FC Honka solmi tärkeän jatkosopimuksen – ”Kuuluu johtaviin pelaajiimme”


FC Honka on solminut jatkosopimuksen keskikenttäpelaaja Duarte Tammilehdon kanssa.

Viime kaudella itsensä edustusjoukkueessa läpi lyönyt nuorukainen on tehnyt nopeassa ajassa vaikutuksen päävalmentaja Mika Lehkosuohon. Kehitettävää löytyy silti edelleen monella eri osa-alueella.

– Nuorennusleikkauksen kokeneessa Hongassa Duarte kuuluu nuoresta iästään ja yhden kauden Veikkausliigakokemuksestaan huolimatta jo johtaviin pelaajiin. Parannettavaa kuitenkin vielä riittää, ainakaan pelaaja itse ei ole tyytyväinen tasoonsa, luotsi pohtii seuran verkkosivuilla.

– Parannettavaa löytyy vähän joka saralta. Pitäisi saada tasaisuutta otteisiin ja pystyä olemaan vaikeina hetkinä se liideri, joka nostaa joukkueen tasoa omalla tekemisellään sekä esimerkillään ja yleisesti hyökkäyspelaaminen voisi olla aika paljon parempaa.