Suomen jalkapallomaajoukkueen maalivahti Lukas Hradecky iloitsee Kymppipaikka.fi-sivustolla olevassa blogissaan seurajoukkueensa Esbjerg fB:n nousua Tanskan pääsarjaan. Veskari myöntää, että ilmapiiri on täysin erilainen kuin vuosi sitten seuran pudottua sarjaporrasta alemmas.

– About vuosi sitten Esbjerg ei voinut hyvin, tippuminen divariin oli varmistunut ja skeptisyys ja negatiivisuus tulevaisuudesta valtasi aika monen kaupunkilaisen mielet. No, vuosi kului ja alkukauden pientä haparointia lukuun ottamatta teimme asiat itsellemme helpoksi, ja edellispäivänä varmistimmekin jo ykkösdivarin voiton 7-0 voitolla kakkoseen putoajasta, Hradecky viittaa joukkueen keskiviikkoiseen voittoon Blokhus FC:sta.

Esbjerg varmisti sarjanousunsa jo toukokuun alussa. Huuhkaja-vahti on voinut kävellä viime viikot suu messingillä.

– En usko, että ketään pelaajista on kiinnostanu yhtään sekuntia mitä media on pauhanut taustalla, ja kirjoituksia siitä että Esbjerg ei taloudellisesti selviä jos vaadittua sarjanousua ei tule. Alitajunnassa ehkä jokainen silti sitä hieman mietti, allekirjoittanut myöskin, ja se helpotuksen ja iloisuuden tunne mikä 5.5.2012 Vejlen stadionilla nähtiin, oli yksinkertaisesti priceless.

Lue Lukas Hradeckyn blogi kokonaisuudessaan tästä

Lyö vetoa Mestarien liigan finaalista Betssonille!
Avaa tili tästä ja kuittaa samalla 100 euron bonus!