Litmanen, Hyypiä, Kuqi…"Kultainen sukupolvi" palaa Olympiastadionille!

Valioliigassa sarjanousijoiden kohtaaminen! Lue ennakko ja lunasta talletusbonus!


Suomen Palloliitto järjestää lauantaina 8.9.2012 Respect -päivän Helsingin Olympiastadionilla, tiedottaa Palloliitto.

Päivän aikana pelataan kaksi ottelua, joista ensimmäisessä kohtaavat kello 15.00 alkaen Veikkausliigalegendat ja Palloliiton Gladiaattorit. Palloliitto kutsuu tapahtumaan kaikki 33 gladiaattoria, Veikkausliiga nimeää otteluun osallistuvat liigalegendat myöhemmin.

Päivän toisessa ottelussa niin sanotun kultaisen sukupolven A-maajoukkuepelaajat kohtaavat Maailma XI -joukkueen kello 16.15 alkaen. Vastustajajoukkue koostuu suomalaispelaajien kutsumista entisistä joukkuetovereista. Ensimmäinen ottelu on kestoltaan 30 minuuttia ja jälkimmäinen 75 minuuttia. Pääottelussa Suomea valmentavat Antti Muurinen ja Jyrki Heliskoski. Maailma XI:tä valmentavat Richard Møller Nielsen ja Jukka Ikäläinen.

Tapahtuman lipunmyynti käynnistyi torstaina. Tapahtuman tuotto käytetään lyhentämättömänä hyväntekeväisyyteen, jonka kohde määritellään yhdessä Respect -joukkueen pelaajien kanssa.

– Tämä on ensimmäinen kerta, kun Suomessa järjestetään tämänkaltainen tapahtuma. Haluamme Respect-päivällä kunnioittaa suurta joukkoa uransa päättäneitä tai kohta päättäviä pelaajia, ja mahdollistaa heidän ja fanien molemminpuolisen kiittämisen. Olemme hinnoitelleet liput niin, että yritykset voivat tukea hyväntekeväisyystapahtumaa, mutta että myös perheet ja kannattajat voivat hankkia lippunsa lipan alle D-katsomoon edullisesti, Palloliiton toimitusjohtaja Kimmo J. Lipponen kertoo.

Respect-joukkueen pelaajalista
Jari Litmanen, Sami Hyypiä, Antti Niemi, Aki Riihilahti, Hannu Tihinen, Toni Kuivasto, Mika Nurmela, Jonatan Johansson, Mixu Paatelainen, Markus Heikkinen, Shefki Kuqi, Toni Kallio, Janne Saarinen, Jarkko Wiss, Teemu Tainio, Juha Reini, Jussi Jääskeläinen, Joonas Kolkka
Valmentajat Antti Muurinen ja Jyrki Heliskoski

Jalkapallon seuraamiseen saat lisäjännitystä NordicBetin vetokohteilla.
Avaa pelitilisi tästä ja kuittaa samalla 100 euron bonus!


500% talletusbonus: 10€ talletuksella 60€ pelirahaa! 

  1. Avaa tili Betssonille alapuolen napista.
  2. Talleta vähintään 10€.
  3. Saat bonuksen ansiosta heti 60€ pelirahaa!

Valioliigassa sarjanousijoiden kohtaaminen! Lue ennakko ja lunasta talletusbonus!