Englannin Valioliigan Boltonin suomalaisveskari Jussi Jääskeläinen on löytänyt itsensä kuluvalla kaudella yllättävältä tontilta eli vaihtopenkiltä. Vuodesta 1997 seuraa edustanut Jääskeläinen on menettänyt ykkösveskarin paikan Adam Bogdanille.

Suomalaisvahti käy unkarilaisen Kepes Sport –lehden haastattelussa läpi joukkueen maalivahtikamppailua ja kertoo myös avoimesti huippuseuroilta saamistaan tarjouksista.

– En luhistunut pudottuani avauskokoonpanosta, mutta sanoisin etten myöskään hyväksynyt sitä helposti. Kaikkien maalivahtien tavoin olen toki tyytyväinen, kun kokoonpanolista alkaa nimelläni. Se oli kuitenkin ilmassa, että enemmin tai myöhemmin Adam tarrautuisi tilaisuuteensa jos sellaisen saa, Jääskeläinen pohtii.

Jääskeläinen on ollut läpi 2000-luvun yksi Valioliigan parhaimmista torjujista. On selvää, että vahdin taidot ovat herättäneet laajempaa kiinnostusta.

– En ole katunut mitään, vaikka Manchester United, Arsenal, Real Madrid ja AC Milan ovat kaikki halunneet solmia sopimuksen kanssani.

– Niin hyvinä kuin huonoina aikoina minun joukkueeni on Bolton Wanderers. Tunnen oloni kotoisaksi tässä seurassa, ”Jässi” päättää.

Huikea SuomiFutis-sivuston tarjous: Riskitön 50 euron veto NordicBetille!
Lue tästä lisää ja kuittaa samalla 100 euron bonus!