AC Oulu nappasi eilen maanantaina tärkeät kolme pistettä, kun se kukisti joensuulaisen Jipon vieraskentällä maalein 3-2.

Päävalmentaja Juha Malinen lähti otteluun hieman puolustavammalla pelityylillä, mutta viritteli tauolla vierailijoiden pelin normaalitaajuudelle, mikä toi lopulta myös tuloksen. Kolme pistettä matkasi vierailijoille toisella jaksolla vaihdosta kentälle tulleiden Vesa Verrosen ja Joonas Sohlon maaleilla.

– Tämä oli tyylipuhdas taisteluvoitto. Lähdimme kokeilemaan hieman uudenlaista ryhmitystä, mutta se ei aivan toiminut, joten puoliajalla muutimme takaisin. Olen erittäin iloinen siitä, että onnistuimme nousemaan henkisesti sille tahtotilan tasolle, josta juuri Jippo on niin tunnettu, Malinen kommentoi seuran nettisivuilla.

– Helppoa pisteitä ei täältä oteta, joten fiilis on erittäin hyvä. Olemme tällä kaudella onnistuneet aiempaa useammin nousemaan taka-ajoasemasta voittoihin ja tasapeleihin, joten siinäkin on tapahtunut kehitystä. Myös vaihtopelaajille täytyy nostaa tänään hattua, luotsi jatkaa.

Oululaisten avausosuman iski Janne Hietanen.

Luotettava peliyhtiö bet-at-home on yksi Alexander Ringin seuran pääsponsoreista.
Avaa pelitilisi tästä ja kuittaa samalla 100 euron bonus!