Portugalin ratkaisupelin Hollantia vastaan kahdella maalilla ratkaissut ja joukkueensa EM-kisojen puolivälieriin johdattanutta Cristiano Ronaldoa pidetään ympäri maailmaa ehkä maailman toiseksi parhaimpana pelaajana. Parhaana voidaan yksiselitteisesti pitää FC Barcelonan argentiinalaista Lionel Messiä.

Ronaldon edustaman seurajoukkueen Real Madridin pahimman kilpakumppanin FC Barcelonan presidentti Sandro Rosell ei kuitenkaan nostaisi näin korkealle arvioissaan maailman parhaista pelaajista.

– Hän ei ole maailman toiseksi paras pelaaja, vaan maailman 12. paras pelaaja, koska hän ei mahtuisi Barcan avauskokoonpanoon, Rosell kertoi espanjalaisessa AS-urheilulehdessä.

Ronaldon kisat eivät ole olleet sellaisia maalijuhlia, mitä ehkä odoteltiin, mutta heti alusta asti paikkoja on ollut runsaasti. Viime pelin kaksi onnistumista tuonee miehelle ja Portugalin joukkueelle sen tarvitseman piristysruiskeen pudotuspeleihin. Portugali kohtaa Tshekin EM-kisojen ensimmäisessä puolivälieräpelissä torstaina.

Lisäjännitystä jalkapallon EM-kisoihin Betsafen vetokohteilla!
Avaa tili tästä ja kuittaa samalla 100 euron bonus!