Alkulohkopelien ensimmäinen kierros on takana ja jokainen joukkue antoi näytteen kisavireestään. SuomiFutis-sivuston toimitus listasi ensimmäisten kierroksen positiivisimmat yllätykset.

1. Punakoneen paluu:

Venäjä näytti avauspelissään, että siitä löytyy kaikkea. Hyvä maalivahti, vahva puolustus ja huipputehokas hyökkäys. Edellisten EM-kisojen sensaatiojoukkue tekee paluuta Euroopan huipulle näillä esityksillä. Maan rajojen ulkopuolella flopanneet tähdet, kapellimestari Andrei Arshavinin johdolla, ovat kuin eri planeetalta kotimaansa väreissä. Sopiva sekoitus lupaavia nuoria ja kokeneita kettuja. Voi mennä pitkälle, jos työmoraali säilyy hyvänä.

2. Kroatian näyttävä aloitus:

Kroatia näytti, miksi se on FIFA-rankingin kahdeksantena. Irlannin kaataminen 3-1 ei ehkä ollut maailman suurin uroteko, mutta Kroatia voi olla yllätysjoukkue puolivälieriin. Edessä on kuitenkin kaksi huippukovaa vastustajaa, Italia ja Espanja, jotka tosissaan mittaavat Kroatian osaamisen. Kaksi maalia avauspelissä tehnyt Mario Mandzukic nousemassa kisojen maalinkuninkaaksi?

3. Ukrainan näpäytys asiantuntijoille:

Ukrainaa pidettiin ennakkoon kisojen heikoimpana joukkueena. Monet tahot, SuomiFutis-sivusto mukaan lukien, eivät antaneet joukkueelle minkäänlaisia mahdollisuuksia jatkopaikkaan D-lohkosta. 2-1-avausvoittoa Ruotsista näyttävän esityksen jälkeen konkarihyökkääjä Andrei Shevtshenkon maaleilla oli hyvä näpäytys epäilijöille.

Lisäjännitystä jalkapallon EM-kisoihin Betssonin vetokohteilla!
Avaa tili tästä ja kuittaa samalla 100 euron bonus!

Unibet tarjoaa EM-futikseen runsaasti mielenkiintoisia ja tuottoisia erikoisvetoja!
Kuittaa 100 euron bonus avaamalla pelitili tästä!