Englannin jalkapallomaajoukkue voitti EM-kenraalinsa Belgiaa vastaan lauantaina maalein 1-0 Wembleyllä pelatussa ottelussa. Ottelun ainokaisen iski Danny Welbeck.

Englannin maajoukkueluotsi Roy Hodgsonille ottelu aiheutti voitosta huolimatta lisää harmaita hiuksia, sillä puolustajat John Terry ja Gary Cahill loukkkasivat itseään ottelussa. Cahill tönäistiin ottelussa päin maalivahtia, ja hänen epäiltiin murtaneen leukansa. Terry puolestaan sai kolhun ja loukkasi takareitensä.

FA:n kehitysjohtaja Trevor Booking kertoi uutistoimisto Reutersille englantilaisten kannalta huojentavia uutisia. Alustavien tutkimuksien mukaan pelaajat selvisivät säikähdyksellä.

– Tämänhetkisten tietojen mukaan olemme toiveikkaita, että (Gary Cahillin) leuka ei ole murtunut. Olemme varmoja, että leukaa katsellaan vielä uudestaan, mutta juuri nyt toivomme kaiken olevan kunnossa, Brooking toteaa.

Terryn vamma saattoi johtua intensiivisestä harjoittelusta, eikä kyse ole välttämättä sen vakavammasta. Toppari käy kuitenkin varmuuden vuoksi vielä kuvauttamassa koipensa.

– Lääkintähenkilökunta on toiveikas, että hän pystyy jatkamaan joukkueessa, Brooking selventää.

Englanti on jo aiemmin menettänyt joukkueesta loukkaantumisten vuoksi maalivahti John Ruddyn ja keskikenttämiehet Gareth Barryn ja Frank Lampardin.

Katso Pikkuhuuhkajien EM-karsintaottelu ilmaiseksi livenä internetin kautta Unibet TV:stä!
Kuittaa samalla 100 euron bonus avaamalla pelitili tästä!