Englannin arvokisojen päätyttyä jälleen pettymykseen, on maassa pohdittu, mistä löytyvät tulevaisuuden joukkueen runkopelaajat, jotka pystyvät vastaamaan huippumaiden pelaajien esityksiin.

– Nähtiin sama vanha tarina. Emme pystyneet pitämään palloa ja Italia hallitsi peliä, Ex-Tottenham-valmentaja Harry Redknapp pohdiskeli Betfairille.

Redknappin mielessä on yksi pelaaja, joka nähtäneen varmuudella Englannin keskikentällä tulevaisuudessa, joka voi olla heidän Andrea Pirlonsa.

– Pirlo oli taikuri jalkapallokentällä, mutta meillä on omamme Jack Wilsheressä. Hän on syy, miksi uskon Englannin mahdollisuuksiin tulevaisuudessa.

Valioliigseura Arsenalissa pelaava Wilshere on ollut sivussa koko menneen kauden loukkaantumisten vuoksi, mutta ehti edelliskaudella nousta Arsenalin ja Englannin maajoukkueen avauskokoonpanoon.

Englanti karsii vuoden 2014 Brasilian MM-kisoihin H-lohkossa. Englannin lisäksi nimekkäitä maita lohkossa ovat EM-kisoissa Englannille hävinnyt Ukraina, toinen kisäisäntä Puola sekä Balkanin tasokasta palloilukulttuuria edustava Montenegro.

Luotettava peliyhtiö bet-at-home on yksi Alexander Ringin seuran pääsponsoreista.
Avaa pelitilisi tästä ja kuittaa samalla 100 euron bonus!