Hallitseva maailman- ja Euroopan mestari Espanja on näyttänyt epäilijöille, että nälkää riittää yhä. Turnauksen avauspelissä tuli tasapeli Italian kanssa, mutta toisessa ottelussa Irlanti jäi täysin Espanjan jyrän alle. 4-0-lukemat jopa mairittelevat irlantilaisia, sen verran ylivoimaisia hallitsevat mestarit ovat.

Espanjankin yhteydessä on ollut puhetta, kuka mahtuu kentälle ja kuka ei, mutta toisin kuin esimerkiksi Hollannilla, vaihtopelaajat eivät valita nurkan takana, jos eivät pääse pelaamaan.

– Valmentajan on jopa vaikea valita tästä ryhmästä, mutta on vain hyvä asia, että meillä on 23 miestä, joista jokainen pystyy pelaamaan tällä tasolla, EM-kisoissa vaihtopenkkiä kuluttanut Real Madrid-puolustaja Raul Albiol kertoo Uefa.com:lle.

Espanja pelaa alkulohkon päätöskamppailussa Kroatiaa vastaan. Keskittymisen pitää olla sataprosenttista, koska tappiolla Espanja on ulkona.

– Kroatialla on paljon taitoa ja runsaasti hyviä pelaajia ryhmässään. Hekin haluavat jatkoon, joten kamppailusta tulee kova.

Albiol vakuuttaa, kuten suorituksetkin ovat näyttäneet, että nälkää riittää uusille menestystarinoille.

– Joukkue haluaa voittaa lisää mestaruuksia, joten motivaatiosta ei ole puutetta. Tiedämme, että voimme hävitäkin, mutta yritämme olla rauhallisia ja pelata hyvin.

Pelaa Kroatia-Espanja NordicBetille 50 euron riskitön veto kertoimilla: 8,25 – 2,70 – 1,70
Jos veto menee ohi, saat panoksesi takaisin! Lue tästä lisätietoja!