Entinen Hollannin maajoukkueen kivikova puolustaja ja nykyinen Amsterdamin Ajaxin päävalmentaja Frank De Boer ei osaa sanoa, mikä oli pääsyy Hollannin joukkueen epäonnistumiselle meneillään olevissa EM-kisoissa.

Hollanti jäi oman alkulohkonsa jumboksi häviten Tanskalle, Saksalle ja Portugalille.

– Kuten jokainen 16 miljoonasta muustakin hollantilaisesta, olin todella pettynyt tulokseen, MM-pronssia vuonna 1998 voittanut ja 112 maaottelua Hollannin paidassa pelannut De Boer kertoi Goal.com:lle.

De Boer ihmettelee, kuinka lähes samalla joukkueella Hollanti eteni MM-finaaliin asti vuoden 2010 MM-kisoissa, jolloin De Boer itse oli joukkueen apulaisvalmentajana.

– Olisiko joukkueessa jotain eroa silloin ja nyt? En tiedä, mutta jokin oli tällä kertaa pielessä. Mutta sillä tuskin on mitään tekemistä minun poissaoloni kanssa.

Hollannin tähtikatraasta vähemmän peliaikaa saaneet Klaas-Jan Huntelaar ja Rafael van der Vaart kertoivat medialle kesken turnauksen olevansa tyytymättömiä rooleihinsa. De Boer ei ole varma vaikuttiko se, mutta miesten profiili on ollut seurajoukkueissaan erilainen kuin edellisten kisojen aikana.

– Jokainen puhuu siitä asiasta. Toisin kuin kaksi vuotta sitten, nyt nämä herrat ovat seurajoukkueidensa avainpelaajia.

– Voin siis kuvitella heidän halunneen näyttää taitonsa myös korkeimmalla tasolla.

Luotettava peliyhtiö bet-at-home on yksi Alexander Ringin seuran pääsponsoreista.
Avaa pelitilisi tästä ja kuittaa samalla 100 euron bonus!