Hankalasta sairaudesta pelikuntoon toipunut (uutinen) VPS-pelaaja Ville Koskimaa on saamassa pikkuhiljaa pelikunnosta paremmin ja paremmin kiinni.

– Olen saanut muutaman pelin alle ja päässyt pelaamaan kunnon pelejä. Niitä varten tässä hommia joka päivä tehdään. Kaikki on tällä hetkellä hyvin, ja toivotaan, että samanlaisena jatkuisi, Koskimaa kertoo vaasalaisseuran www-sivuilla.

Toppari palasi pelikentälle toukokuussa. Alla oli muutaman kuukauden jakso, jolloin harjoittelu oli sairauden takia hyvin vaikeata.

– Kunto meni aika nolliin, mutta onneksi oli hyvät pohjat. Kovaa treenaamalla pääsi sitten kuntoon. Jos ei olisi aikoinaan tullut tehtyä hyviä pohjia, olisi siinä kestänyt paljon kauemmin.

Koskimaa on löytänyt paluunsa jälkeen paikkansa Liam O´Neilin viereltä toppariosastolta, missä peli on kulkenut hyvin.

– Vähän siinä itseäkin pelotti, kun ei ole ollut koko keväänä mukana, enkä tuntenut hänen pelityyliään oikeastaan yhtään. Yhteys löytyi kuitenkin tosi hyvin. Monasti joistakin pelaajista vain tietää saman tien, että hommat synkkaavat kentällä. Aika hyvä säkä kävi siinä, että ajattelemme puolustuksesta paljolti samalla tavalla, Koskimaa pohtii.

Luotettava peliyhtiö bet-at-home on yksi Alexander Ringin seuran pääsponsoreista.
Avaa pelitilisi tästä ja kuittaa samalla huikea 200 euron bonus (voimassa 20.6. asti)!