Hollannin jalkapallomaajoukkueen suoritukset useissa arvokisoissa menneinä vuosikymmeninä sekoittaneet sisäiset ristiriidat ovat jo saaneet alkunsa myös tämänvuotisessa EM-joukkueessa.

Hollannilla on runsauden pulaa hyökkäyspään pelaajista, ja nyt yksi mahtavan kauden seurajoukkueessaan, Bundesliigaseura Schalkessa, pelannut Klaas-Jan Hunterlaar on turhautunut, kun avauskokoonpanon paikkaa ei ole luvassa Hollannin EM-avauspeliin Tanskaa vastaan lauantaina.

Hollannin valmentaja Bert Van Marwijk oli viimeisen kotimaassa järjestetyn harjoituksen jälkeen kertonut, että mies aloittaa kisat vaihtopenkillä. Huntelaarin sijasta piikkinä Hollannin pelijärjestelmässä pelaa Robin Van Persie, joka pelasi upean kauden Englannissa ja vakuutti valmentajan myös hyvillä esityksillä maajoukkuepaidassa kisojen alla.

– Olen jo sanonut, että olen pettynyt ja vihainen tilanteesta, Huntelaar kertoi alkuviikolla Hollannin harjoitusten jälkeen Sport360.com-sivuston mukaan.

– Nyt aion pitää suuni kiinni. Asia ei muutu sitä vatvomalla.

Huntelaar on kertonut aiemmin, että ansaitsee mielestään pelipaikan kärjessä. Hän oli Hollannin ja koko Euroopan paras maalintekijä EM-karsinnoissa 12 maalilla.

Hollannin päävalmentaja Van Marwijk aikoo kuitenkin luottaa monipuolisempaan Van Persiehin, ainakin avausottelussa. Vaikka Hollanti on täynnä huippupelaajia, niin hekään eivät voita mitään, jos pelaajien yhteishenki rakoilee.

Luotettava peliyhtiö bet-at-home on yksi Alexander Ringin seuran pääsponsoreista.
Avaa pelitilisi tästä ja kuittaa samalla huikea 200 euron bonus (voimassa 13.6. asti)!