Hollannin pelaajat olivat pöllämystyneitä joukkueensa avaustappiosta. Hollannin piti ennakko-odotusten mukaan olla selkeästi parempi, mutta kentällä joukkue ei saanut tulosta aikaan hallinnasta huolimatta.

– Me hukkasimme mahdollisuuden. Heidän maalin johtanut tilanne syntyi kulman jälkeisestä pompusta, joka oli heidän ainoa paikkansa ottelussa. Me puolestaan loimme paljon hyviä paikkoja. Aika erikoista että hävisimme, keskikenttäpelaaja Mark van Bommel kertoi UEFA.com:lle ottelun jälkeen.

– Kolmesta-viiteen miestä sai loistavia paikkoja, osuimme tolppaan ja niin edespäin. En tiedä oikein mitä sanoa. Nämä kolme pistettä olisivat olleet elintärkeitä meille.

Hollanti haki ottelun loppupuolella hyökkäysvoimaa vaihdoilla. Kolme puolustavampaa pelaaja vaihdettiin hyökkäävämpiin vaihtoehtoihin. Tämäkään ei joukkuetta auttanut.

– Pallo pitäisi saada maaliin. Se siitä. Olemme erittäin pettyneitä. Jos lauomme viisitoista kertaa ja emme saa palloa sisään, niin ehkä loppujen lopuksi emme edes ansainneet voittoa, toisella puoliajalla kentälle vaihdettu Rafael Van Der Vaart puolestaan pohti.

– Nyt pitää todennäköisesti voittaa molemmat pelit mitä on jäljellä. Tämä oli todellakin suuri pettymys.

Hollanti pelaa Saksaa vastaan tiistaina ja Portugalia vastaan sunnuntaina.

Lisäjännitystä jalkapallon EM-kisoihin Betsafen vetokohteilla!
Avaa tili tästä ja kuittaa samalla 100 euron bonus!