Hönefossin riveissä Norjan pääsarjassa pelaava Riku Riski joutuu jättämään Baltic Cupin väliin loukkaantumisen vuoksi. Riski harmittelee orsasport.com-sivustolla saamaansa vammaa.

– Viimeisessä pelissä Moldea vastaan loukkasin vasemman nivuseni, pelasin pelin loppuun, mutta jo pelin jälkeen tuntui pahalta. Edes Jari-Pekka Keurulaisen hoito ei auttanut, vaan joudun kuntouttamaan lomallani jalkani kuntoon, Riski toteaa sivustolle.

Keskikenttäpeluri on onnistunut seurajoukkueessaan kevätkaudella erinomaisesti, joten suomalaisella on aihetta tyytyväisyyteen.

– Nyt kun kausi on saatu kevään osalta pakettiin, voimme olla tyytyväisiä tilanteeseemme sekä joukkueena että henkilökohtaisesti. Olemme päästäneet sarjan kaikista joukkueista vähiten maaleja, olen päässyt pelaamaan koko ajan täysiä pelejä vastuullisessa roolissa, ja olemme sarjataulukossa kuudentena. Kovin paljon parempaa emme olisi ennen kauden alkua uskaltaneet edes odottaa, vaikka toki tiesimme, että meillä on pääsarjaan kilpailukykyinen joukkue, Riski ynnää.

Katso Huuhkajien Viro-ottelu ilmaiseksi livenä internetin kautta Unibet TV:stä!
Kuittaa samalla 100 euron bonus avaamalla pelitili tästä!