Huuhkajien eilisessä 2-1-voitossa Virosta yksi avainpelaajia oli maalivahtina toista peliä peräkkäin maalinsuulla pelannut Niki Mäenpää.

Mäenpää on ollut seurajoukkueillaan vähillä vastuilla muutaman kauden, mutta nyt saadan näytönpaikat hän käytti täydellisesti, ja aiheuttaa positiivsta päänvaivaa valmentajille MM-karsintojen ykkösmaalivahtia päätettäessä.

– En lähde kommentoimaan, mikä on järjestys, jätän sen valmennusjohdolle. Olen tyytyväinen omaan peleihin ja joukkueen peliin.

Huuhkajat joutuivat tekemään kunnon päivätyön voittoa varten. Suomi johti jo kahdella maalilla, mutta Viron nopea kavennus ja Suomen Alexander Ringin ulosajo aivan ensimmäisen puoliajan lopussa antoi mahdollisuuksia vastustajalle.

– Saatin hyvä voitto Turkista viime viikonloppuna ja nyt täällä. Oli tärkeää joukkueen itseluottamukselle jatkaa voittoputkea.

– Ensimmäinen puolituntinen oli meiltä tosi vahva. Pidettiin hyvin palloa. Sitten päästettin Viro mukaan peliin, ja ne sai maalin. Siihen tuli se punainen vielä, jonka vuoksi peli tuli hankalammaksi. Mutta loistava voitto loppujen lopuksi.

Mäenpää teki juuri sopimuksen Hollanin pääsarjaseura VVV-Venlon kanssa, joten sillä alueella pelituntumaa on tulossa myös lisää.

Katso Pikkuhuuhkajien EM-karsintaottelu ilmaiseksi livenä internetin kautta Unibet TV:stä!
Kuittaa samalla 100 euron bonus avaamalla pelitili tästä!