Huuhkajien maaottelut täyttivät tehtävänsä – "Tavoitteet näkyvät koko ajan paremmin"

Huuhkajat pelasi touko-kesäkuun vaihteessa kolme kovaa maaottelua Turkkia sekä Baltic Cupissa Viroa ja Latviaa vastaan. Kaikki joukkueet pelasivat jotakuinkin ykkösmiehistöillään, ja Suomen saldona oli kaksi voittoa ja tasapeli varsinaisella peliajalla Latviaa vastaan.

Latvia-pelin, ja Baltic Cupin, voitto ratkaistiin lopulta rangaistuspotkukilpailussa, jonka Suomi hävisi.

Kesän alun maaottelut olivat hyviä testejä ja kehittäviä otteluita syksyllä alkavia karsintoja silmällä pitäen. Huuhkajien päävalmentaja Mixu Paatelainen sai sisäänajettua uusia pelaajia hieman tuntemattomampaan 4-3-2-1-kenttäryhmitykseen, ja tuloksiakin alkaa jo näkymään.

– On tärkeää, että pelaajat saavat kokemusta, kovia pelejä sekä tilanteita, mistä he oppivat ja saavat vakuuksia sille, että tekevät oikeita asioita. Nämä ovat tärkeitä pelejä meille, Paatelainen pohti Huuhkaja.tv:n haastattelussa.

Paatelaisen ryhmä, kaikkien pelaajakommenttienkin perusteella, vaikuttaa erittäin yhtenäiseltä ja jokainen on valmis laittamaan kaiken likoon niin harjoituksissa kuin peleissäkin.

– Koko joukkue on noudattanut tunnollisesti ja hyvin pelitapaa sekä niitä suunnitelmia, mitä harjoituksissa on käyty läpi. Pelaamisessa näkyy koko ajan paremmin ja systemaattisemmin ne asiat, mitä on haluttu saada läpi.

Huuhkajat pelaa vielä Pohjois-Irlantia vastaan vieraskentällä 15. elokuuta ennen kuin vuoden 2014 MM-karsinnat käynnistyvät kotiottelulla Ranskaa vastaan 7. syyskuuta.

MM-karsintalohko on kivikova. Suomi kohtaa ennalta neljä kansainvälisen jalkapalloliiton FIFA:n rankingissa ylempänä olevaa maata. Lohkossa pelaavat Suomen ja Ranskan lisäksi hallitseva maailmanmestari Espanja, Valko-Venäjä ja Georgia.

Paatelainen on aiemmin ilmoittanut, että Huuhkajien päätavoite on pääsy vuoden 2016 EM-kisoihin, ja tulevat karsinnat ovat osa oppimisprosessia matkalla kohti päätavoitetta.

Katso Pikkuhuuhkajien EM-karsintaottelu ilmaiseksi livenä internetin kautta Unibet TV:stä!
Kuittaa samalla 100 euron bonus avaamalla pelitili tästä!


500% talletusbonus: 10€ talletuksella 60€ pelirahaa! 

  1. Avaa tili Betssonille alapuolen napista.
  2. Talleta vähintään 10€.
  3. Saat bonuksen ansiosta heti 60€ pelirahaa!