Miesten jalkapallomaajoukkue otti hienon 2-1-vierasvoiton Virosta perjantai-iltana pelatussa Baltic Cupin ottelussa. Huuhkajien kärkipelaaja Njazi Kuqi teki kaksi maalia ensimmäisellä puoliajalla Kasper Hämäläisen ja Teemu Pukin esitöistä.

– Hyvät pallot tuli. Ensimmäisessä keskitys maalille, ja oli helppo laittaa päätä vain väliin. Edellisen päivän treeneissä ei mennyt, mutta hyvä että nyt meni, Kuqi pohti avausmaaliaan Huuhkaja.tv:n haastattelussa.

– Toisessa maalissa tuli Pukin hyvä syöttö ja pääsin tökkäämään maalin edestä sisään.

Huuhkajat tunsivat itsekin, että peli kulki niin kuin halusi ottelun alkupuolella.

– Pelattiin todella hyvä ensimmäinen puoliaika punaiseen korttiin asti. Oli helpon tuntuista pelata, kun saatiin ne maalitkin siihen. Toisella puoliajalla jouduttiin vähän ottamaan vastaan.

– En tiedä miltä se katsomoon näytti, mutta pelaajista tuntui hyvältä. Tehtiin niitä asioita mitä oltiin sovittu ja mitä jauhettiin treeneissä.

Viro onnistui kaventamaan jo ensimmäisellä puoliajalla, ja hallitsi peliä koko toisen puoliajan, kun Huuhkajien Alexander Ring otti punaisen kortin aivan ensimmäisen jakson lopussa.

– Niitä sattuu, tämä on jalkapalloa. Se on hyvä, että testataan joukkuetta tuollaisissakin tilanteista, Kuqi pohti Ringin ulosajoa.

Koko toisen puoliajan Viro painosti miesylivoimalla, mutta Huuhkajat piti oman päänsä puhtaana osin taidolla ja osin onnellakin. Viron parhaat tilanteet jäivät maalipuihin. Näin ollen Suomi eteni Baltic Cupin finaaliin Latviaa vastaan.

Katso Pikkuhuuhkajien EM-karsintaottelu ilmaiseksi livenä internetin kautta Unibet TV:stä!
Kuittaa samalla 100 euron bonus avaamalla pelitili tästä!