Kreikka taisteli ja taisteli, mutta Saksa karkasi lopulta 4-2-voittoon EM-kisojen puolivälierässä ja lähetti kreikkalaiset kotimatkalle. Saksa johti avauspuolikaan jälkeen vasta 1-0 ja Kreikka sai pienen oljenkorren, kun se tasoitti pelin Giorgios Samarasin laittaessa Dimitris Salpingidisin matalan keskityksen maaliin.

Kreikka sai maalin jälkeä vielä luotua painetta Saksan maalille, mutta vain kuusi minuuttia maalista Saksa meni jälleen johtoon ja iski kaksi lisää ennen kuin Salpingidis kaunisteli loppulukemiksi rangaistuspilkulta 2-4.

– Taistelimme niin hyvin kuin pystyimme ja voimme lähteä päät pystyssä kotimatkalle. Tasoitimme pelin jo toisella puoliajalla, painoimme peliä heidän päätyyn, mutta he onnistuivatkin tekemään johtomaalin, mistä emme toipuneet, Kreikan paras pelaaja Salpingidis kertoi Uefa.com:ssa.

– Nautimme koko kisoista ja taistelusta jokaisena päivänä. Me olemme nostaneet joukkueemme tasoa viimeisen kymmenen vuoden aikana ja seuraava tavoite on saavuttaa MM-kisapaikka vuoden 2014 MM-turnaukseen.

Luotettava peliyhtiö bet-at-home on yksi Alexander Ringin seuran pääsponsoreista.
Avaa pelitilisi tästä ja kuittaa samalla 100 euron bonus!