Real Madridin viime kaudella Espanjan mestaruuteen johdattanut, ja aiemmin mestaruuksia valmentajana myös Italiassa, Englannissa ja Portugalissa saavuttanut, Jose Mourinho lyttää Espanjan käyttämän taktiikan joukkueen EM-avauksessa Italiaa vastaan.

– Ei riitä, että Xavi, Andres Iniesta ja Cesc Fabregas pitivät palloa, jos Italian maalille ei saada minkäänlaista uhkaa, Mourinho kertoi Al Jazeeran haastattelussa.

– Keskikenttä yritti totta kai luoda omalla tavalla paikkoja, mutta koko hyökkäyspeli oli liian steriiliä ilman varsinaista kärkipelaajaa.

Espanja tasasi sunnuntaina pisteet Italian kanssa maalein 1-1. Joukkue oli hallitsevampi osapuoli, mutta Italia olisi yhtä hyvin voinut ottelun voittaa tehokkaiden vastahyökkäysten ansiosta. Espanjan vaihtaessa Fernando Torresin kärkeen, joukkue loi heti pari hyvää paikkaa Torresille, jonka kehno itseluottamus heikon kauden jälkeen kuitenkin kostautui maalitilanteissa.

Yhteenvetona voidaan sanoa, että Espanjan vaaralliset tilanteet lisääntyi moninkertaisesti, kun hyvien keskikenttäpelaajien palloille löytyi juoksuvoimainen vastaanottaja. Espanjan seuraava peli on torstaina Irlantia vastaan.

Luotettava peliyhtiö bet-at-home on yksi Alexander Ringin seuran pääsponsoreista.
Avaa pelitilisi tästä ja kuittaa samalla huikea 200 euron bonus (voimassa 13.6. asti)!