Pikkuhuuhkajat taistelevat paikasta ensi kesän alle 21-vuotiaiden EM-kisoihin. Tänään joukkue kohtaa Slovenian vieraskentällä, ja pisteitä tarvitaan. Paikka jatkokarsintaan vaatii joko lohkovoittoa tai sijoittumista neljän parhaan lohkokakkosen joukkoon kymmenestä lohkosta.

Pikkuhuuhkajat ovat tähän mennessä pelanneet karsinnoissa viisi ottelua ja viisi peliä on vielä jäljellä. Saldo on tähän mennessä kahdeksan pistettä ja sijoitus lohkon kolmantena tasapisteissä Ukrainan kanssa, joka on pelannut ottelun enemmän.

Lohkon kärkipaikkaa pitää Suomen tämänpäiväinen vastustaja Slovenia, joka on saalistanut seitsemässä pelissä 16 pistettä. Kakkosena Ruotsi 13 pisteellä kuudesta ottelusta.

Suomi on tähän mennessä kirjauttanut kaksi voittoa – Slovenia kotona ja Malta vieraissa-, kaksi tasapeliä – Malta kotona ja Ukraina vieraissa – sekä kärsinyt kotitappion Ruotsille.

Joukkueen suurin ongelma on ollut maalinteko. Viidessä ottelussa on syntynyt vain neljä maalia. Positiivista on oman pään hyvä peli; vain kolme päästettyä maalia.

Pikkuhuuhkajien maalintekijöinä ovat olleet Lauri Dalla Valle kahdesti, Roope Riski ja Juho Lähde.

Tänään mahdollisuuden Suomen hyökkäyspäässä saattavat saada Veikkausliigan alkukauden sensaatiopelaajat IFK Mariehamnin Petteri Forsell sekä HJK:n 17-vuotias Joel Pohjanpalo. Forsell on Veikkausliigan maalipörssin toisella sijalla kuudella maalilla ja Pohjanpalo neljäntenä viidellä maalilla.

Slovenia-peli alkaa tänään klo 18.30.

Katso tästä Pikkuhuuhkajien miehistö kesäkuun kolmeen karsintapeliin.

Katso Pikkuhuuhkajien EM-karsintaottelu ilmaiseksi livenä internetin kautta Unibet TV:stä!
Kuittaa samalla 100 euron bonus avaamalla pelitili tästä!