Pikkuhuuhkajat vieraissa lohkokärkeä vastaan – "Mahdollisuus ja halu voittaa joka ottelu"

© Kuva: Juha Tamminen

Pikkuhuuhkajat eli alle 21-vuotiaiden maajoukkue kohtaa tänään vieraspelissä Slovenian. Suomi on EM-karsintalohkossaan kolmantena kahdeksalla pisteellä.

Illan vastustaja Slovenia pitää lohkon kärkipaikkaa 16 pisteellä, mutta on pelannut jo kaksi ottelua Suomea enemmän. Jotta mahdollisuudet päästä ensi kesänä pelattaviin alle 21-vuotiaiden EM-kisoihin säilyvät, on pelistä lähes pakko saada pisteitä.

Pikkuhuuhkajat ovat kohdanneet Slovenian karsinnoissa jo kertaalleen. Ottelu pelattiin Porissa. Tuloksena oli 1-0-voitto Lauri Dalla Vallen maalilla.

– Tiesimme viimeksikin mitä vastaan tulee, mutta nyt se on opiskeltu vielä tarkemmin. Pelaamme lohkokärkeä vastaan, joten odotusarvollisesti pelistä tulee vaativa. Näen kuitenkin, että meillä on kaikki mahdollisuudet toistaa Porin onnistuminen, päävalmentaja Mika Laurikainen kertoo Palloliiton kotisivuilla.

Jatkopaikka on kiven takana, mutta lohko ei millään tavalla ole mahdoton. Jatkokarsintaan pääsevät kymmenen alkulohkon voittajat sekä neljä parasta lohkokakkosta.

– Lähestyn itse asiaa niin, että meillä on mahdollisuus ja halu voittaa joka ottelu. Turha puristaminen on haitta. Nautimme siitä mitä teemme, se tuo tulosta.

Ottelu pelataan tänään klo 18.30 alkaen. Karsinnat jatkuu lauantaina 9. kesäkuuta Lahdessa Ukrainaa vastaan ja keskiviikkona 13. kesäkuuta Ruotsia vastaan vieraskentällä. Syksyllä Pikkuhuuhkajat pelaa vielä kaksi karsintaottelua.

Katso Pikkuhuuhkajien EM-karsintaottelu ilmaiseksi livenä internetin kautta Unibet TV:stä!
Kuittaa samalla 100 euron bonus avaamalla pelitili tästä!


Lunasta 50€ ilmaisveto Mestarien liigaan!

  1. Avaa pelitili Betssonille alapuolen napista.
  2. Talleta ja saat 50€ ilmaisvedon Mestarien liigan peleihin.
  3. Laita vetoa sisään ja nauti peleistä!