Jalkapallon suurmaat Espanja ja Ranska iskevät yhteen tänään illalla EM-kisojen puolivälieräottelussa.

Pelaa Espanja-Ranska NordicBetille 50 euron riskitön veto kertoimilla: 1,75 – 3,45 – 5,05
Jos veto menee ohi, saat panoksesi takaisin! Lue tästä lisätietoja!

Espanja on hallinnut viime vuodet jalkapallokenttiä, samalla tavalla mitä Ranskakin 2000-luvun taitteessa. Jossain vaiheessa Espanjan dominointi päättyy kuten päättyi Ranskankin omana aikanaan.

Ranskan päävalmentaja Laurent Blanc tietää, että nykyjoukkueellaan hän ei pysty pallonhallintaa voittamaan Espanjalta ja on keksittävä jotain muuta, millä hallitsevaa maailman- ja Euroopan mestaria voidaan horjuttaa.

– Yleensä sanon, että meidän pitää sopeutua vastustajan pelityyliin niin vähän kuin mahdollista ja pelata omaa peliämme, mutta Espanjaa vastaan on pakko sopeutua, Blanc kertoi Uefa.com:ssa.

– Heillä on tietty pelityyli. He pitävät palloa 65-70 prosenttisesti ajasta, eivätkä anna sitä takaisin, mutta aiomme sopeutua siihen. Olemme joissain peleissä nähneet, että on tapoja, millä heillekin saa vaikeuksia aikaan.

Ranskan täytyy käyttää mahdollisuutensa ja pitää maltti Espanjan pyörityksessä.

– Jos pystyt pitämään puolustuksen tiiviinä 20-30 minuutin ajan, niin olet todella mukana pelissä ja omaat mahdollisuudet voittoon.

Ranskalle ilouutisia tuo tähtilaitureiden Franck Riberyn ja Samir Nasrin toipuminen pelikuntoon pienten kolhujen jälkeen. Ainoa merkittävä poissaolo on keskuspuolustaja Philippe Mexesin poissaolo. Hänen korvaajaksi löytyy kuitenkin tasokas Laurent Koscielny, joka on kuitenkin maajoukkuetasolla kokematon.

Pelaa Espanja-Ranska NordicBetille 50 euron riskitön veto kertoimilla: 1,75 – 3,45 – 5,05
Jos veto menee ohi, saat panoksesi takaisin! Lue tästä lisätietoja!