Englannin maajoukkueen manageri Roy Hodgson asettui tähtihyökkääjä Wayne Rooneyn taakse ex-manageri Fabio Capellon kritisoitua Manchester Unitedin maalitykkiä (lue uutinen aiheesta).

Hodgsonin mukaan Capello on oikeutettu mielipiteensä, mutta hän ei missään nimessä jaa sitä. Luotsi sen sijaan ylistää suojattiaan erinomaisesta asenteestaan.

– Mielestäni on aina vähän halpamaista arvostella pelaajaa, joka on niin halukas tekemään kaikkensa, Hodgson sanaili TalkSportille.

– Hänen asenteensa oli mahtava. Hän teki ylimääräistä työtä harjoituksissa, koska hän oli huolestunut, että saattaisi jäädä muiden taakse missattuaan kaksi ensimmäistä peliä pelikiellon vuoksi.

Entinen Suomen A-maajoukkueen luotsi kuitenkin myöntää, ettei Rooney suorittanut parhaalla mahdollisella tavalla Italia-puolivälierässä.

– Viimeisessä pelissä Italiaa vastaan hän ja muutama muu pelaaja ei pelannut sillä tasolla kuin he pystyvät, mutta sellaista on jalkapallo. Jos jokainen pelaaja olisi robotti ja pelaisi samalla tasolla joka pelin, olisi jalkapallo hyvin yksinkertainen peli emmekä tarvitsisi valmentajia, Hodgson heittää.

Luotettava peliyhtiö bet-at-home on yksi Alexander Ringin seuran pääsponsoreista.
Avaa pelitilisi tästä ja kuittaa samalla 100 euron bonus!