Saksa eteni EM-kisojen välieriin voittamalla Kreikan 4-2. Saksa hallitsi ottelua kuten odotettiin, mutta Kreikkakin onnistui toisen puoliajan alussa kiusaamaan vastustajaansa nousemalla 1-1-tasapeliin ja luomaan muutenkin hyviä tilanteita. Lopulta Saksa kuitenkin onnistui karkaamaan selkeään voittoon.

Saksan avausmaalin ensimmäisellä puoliajalla tehnyt vasen puolustaja Philipp Lahm ei ollut ollenkaan tyytyväinen omiensa esitykseen.

– Räpiköimme, vaikka meidän ei olisi pitänyt. Meillä oli heti ottelun alussa todella monta paikkaa puolustusvoittoista Kreikkaa vastaan, Lahm kertoi Uefa.com:lle ottelun jälkeen.

– Kun et tee paikoista maalia, niin ottelusta tulee vaikea. Teimme ensimmäisen maalin, mutta he kuittasivat sen, koska pelasimme huolimattomasti ja välillä liian hitaasti.

Saksa kohtaa välierässä voittajan ottelusta Englanti-Italia. Tähän otteluun ei samanlaista löysäilyä saa tulla.

– Meidän pitää välttää tämän päivän kaltaisia virheitä välierässä. Mutta olemme ylpeitä, että teimme neljä maalia tänään ja pääsimme välieriin.

– Haluaisin itsekin onnistua useammin, mutta en ole vaarallisin pelaaja. Olen iloinen, että tein avausmaalimme, mutta teimme pelistä tarpeettoman hankalan itsellemme.

Luotettava peliyhtiö bet-at-home on yksi Alexander Ringin seuran pääsponsoreista.
Avaa pelitilisi tästä ja kuittaa samalla 100 euron bonus!