Italia kohtaa torstaina mestarisuosikki Saksan EM-välierässä.

Unibetin jalkapalloasiantuntija Shefki ”Sheriffi” Kuqi arvioi kovin sanoin Italian tähtihyökkääjä Mario Balotellia, jolta Kuqi tosin odottaa myös maaleja.

– Balotellilla on pelaajana kaikki vahvuudet ja mahdollisuudet, mitä voi olla. Suurin kysymys on pääkoppa: miten mies pelaa ja kuinka hyvä hän haluaa olla. Jos hän liikkuu ja pelaa osana joukkuetta, hänestä voi tulla mitä vaan – se riippuu ihan tahdosta, Kuqi sanoo.

– Balotelli tekee kuitenkin paljon tyhmiä ratkaisuja, kävelee suurimman osan pelistä, pelaa itselleen ja pettää joukkueensa esimerkiksi tyhmällä punaisella.

Mediassa on puhuttu paljon Italian levonpuutteen vaikutuksesta. Kuqi viittaa kintaalla näille puheille.

– Pelaan liigassa, jossa pelimäärät ovat kovia, ja puhun kokemuksesta. Aina kun häviät, olo tuntuu väsyneeltä ja kaikki kyynärpään iskut tuntuvat kropassa. Mutta kun voitat, odotat vain seuraavaa peliä, eivätkä mustelmat tunnu.

– Italialla on nyt fiilis ja itseluottamus korkealla. Sillä on sauma, mutta kallistun silti Saksan puolelle. Joukkueen peli on ollut kisojen alusta asti niin vahvaa, ja joka jätkä uskoo itseensä. Italia ei pysty kontrolloimaan peliä ja hyökkäämään yhtä paljon kuin Englantia vastaan, Kuqi povaa.

Unibet tarjoaa EM-futikseen runsaasti mielenkiintoisia ja tuottoisia erikoisvetoja!
Kuittaa 100 euron bonus avaamalla pelitili tästä!