Tanska päätteli EM-kisojen valmistavat pelit 2-0-voittoon Australiasta lauantaina. Edellinen harjoituspeli Brasiliaa vastaan päättyi 1-3-tappioon, ja nyt esitys oli jo astetta parempi.

Tanskan ykköshyökkääjä Niklas Bendtner näki, että joukkueen peliin vaikutti kova harjoittelujakso, ja parempaa on luvassa kun kisat potkaistaan käyntiin.

– Me pelaamme liian hitaasti ja liikaa sivuttain. Olemme harjoitelleet erittäin kovaa ja uskon, että terävyytemme palaa, Bendtner kertoi UEFA.com:n haastattelussa.

Tanskan ensimmäisen maalin rangaistuspotkusta Australia-ottelussa tehnyt Daniel Agger näki myös, että jalat eivät vielä liikkuneet parhaalla mahdollisella tavalla.

– Vaikka hallitsimme peliä pitkiä aikoja, olimme hiukan väsyneitä ja meidän pelimme oli raskasta, Agger puolestaan mietti pelin jälkeen.

– Jätimme liikaa aukkoja ja emme olleet niin yhtenäisiä kuin olisimme halunneet, mutta viikon päästä olemme varmasti parhaillamme.

Joukkueen mahdollisuudet EM-kisoissa lepäävät tiiviissä ja aktiivisessa joukkuepuolustuksessa sekä hyökkäyspään nimimiesten onnistumisissa. Tanska on ennakkoon selkeä altavastaaja huippukovassa B-lohkossa Saksan, Hollannin ja Portugalin puristuksessa. Avauspelissään lauantaina 9. kesäkuuta Tanska saa vastaansa Hollannin.

Luotettava peliyhtiö bet-at-home on yksi Alexander Ringin seuran pääsponsoreista.
Avaa pelitilisi tästä ja kuittaa samalla huikea 200 euron bonus (voimassa 13.6. asti)!