Tshekin EM-joukkueen kapteeni toipunut täyteen pelikuntoon

Serie A:ssa Bologna - Atalanta! Lue ennakko ja lunasta talletusbonus!

Tshekin EM-joukkue sai iloisen uutisen, kun joukkueen kokenut kapteeni Tomas Rosicky on toipunut täyteen pelikuntoon. Rosicky osallistui maanantaina joukkueen harjoituksiin täysipainoisesti, kertoo UEFA.com:n toimittaja Ondrej Zlamal Twitter-tilillään.

Rosicky nimettiin EM-ryhmään vaikka pitkään oli epävarmaa ehtiikö hän toipua pelikuntoon. Rosicky tuo joukkueen kaipaamaa juonikuutta ja pallollisuutta keskikentälle ja kokemusta tiukkoihin tilanteisiin.

Seurajoukkuetasolla Valioliigaseura Arsenalia edustava Rosicky on tehnyt maajoukkueessa 20 maalia 85 ottelussa. Rosicky on kärsinyt viime vuosina runsaasti loukkaantumisista, mutta kulunut kevät oli hänen paras moneen vuoteen. Rosicky pelannee Tshekin ryhmityksessä ns. kymppipaikkaa kärkipelaajan alapuolella.

Tshekki aloittaa kisat avauspäivänä perjantaina Venäjää vastaan.

Katso Pikkuhuuhkajien EM-karsintaottelu ilmaiseksi livenä internetin kautta Unibet TV:stä!
Kuittaa samalla 100 euron bonus avaamalla pelitili tästä!

Serie A:ssa Bologna - Atalanta! Lue ennakko ja lunasta talletusbonus!