Pietarsaaren Jaro hävisi sunnuntaina Veikkausliigassa FC Hongalle Espoossa 2-0. Ottelu oli tasainen, mutta puolen tunnin ukkoskeskeytyksen jälkeen Honka oli terävämpi ja teki kaksi maali erikoistilanteista.

FF Jaron päävalmentaja Alexei Eremenko oli yleisellä tasolla tyytyväinen joukkueensa esitykseen – Jaro hallitsi peliä selvästi ottelun alkupuolella – , mutta harmitteli puolustuksen virheitä, joista Honka rankaisi.

– Molemmat maalit syntyivät erikoistilanteista. Se oli huonoa puolustamista meiltä, Eremenko kertoi ottelu jälkeisessä lehdistötilaisuudessa.

– Kenttätapahtumien perusteella olisimme ansainneet pisteen, mutta nyt virheet ratkaisivat pelin. Olen erittäin pettynyt niihin.

Tauolla alkanut ja ottelun 54. minuutilla keskeyttänyt ukkonen ja rankkasade vihmoi kenttää totisesti reilun puolen tunnin tuomarin keskeytyksen ajan, mutta Eremenkon mukaan tämä ei ratkaissut mitään ottelussa.

– Kenttä oli keskeytyksen jälkeen totta kai liukas, mutta hyväkuntoinen. Pystyimme syöttelemään hyvin, mutta tietenkin hieman yksinkertaistimme peliä.

– Kenttä oli kuitenkin molemmille sama eivätkä olosuhteet olleet tappiomme syy.

Jarolle tulee seuraavassa pelissä vastaan lauantaina VPS Pohjanmaan derbyssä. Eremenko luottaa joukkueen kotivireeseen.

– Toivottavasti sää ei haittaa peliä silloin, vaikka ennuste ei ole lupaava lauantaiksi.

– Mutta kenttä on sielläkin hyvä, joten hyvä pallollinen peli on mahdollista vaikka sataisi. Erikoistilanteissa on runsaasti parannettavaa. Tänään pelaajien merkkauspelissä nukuttiin pahasti.

Lyö futikseen NordicBetille 50 euron riskitön veto! Kuittaa myös 100 euron bonus!
Jos riskitön veto menee ohi, saat panoksesi takaisin! Lue tästä lisätietoja!