Turkulaisella FC Interillä on mahdollisuus kasvattaa ero Veikkausliigan kärjessä jo viiteen pisteeseen. HJK hävisi kierroksen ottelunsa FC Hongalle 1-0-lukemin. Sarjakärki Inter ja sarjassa kolmantena oleva IFK Mariehamn kohtaavat Turussa tänään illalla.

– HJK:n tappio oli tietenkin meidän kannalta hyvä asia, mikäli voitamme ottelun IFK:ta vastaan. Meidän ei kuitenkaan kannata kiinnittää huomiota muiden joukkueiden tekemisiin, sillä pystymme vaikuttamaan vain omiin asioihimme, , Interin päävalmentaja Job Dragstma kertoo Interin kotisivuilla.

– Maanantaina on tavoitteena voittaa ottelu ja ottaa etäisyyttä HJK:hon.

IFK Mariehamn ei ole kuitenkaan pelkästään vastaantulija, vaikka viime aikoina joukkueen esitykset eivät ole olleet alkukauden veroisia. Joukkue on viimeisestä neljästä ottelusta saanut vain kolme pistettä.

– Hävisimme IFK:lle keväällä Maarianhaminassa niukasti viime hetkien maaleilla. Nyt meillä on siis hyvä sauma maksaa tuon ottelun kalavelat voittamalla huomenna.

Interillä on ennen illan peliä 35 pistettä, HJK:lla 33 pistettä ja IFK Mariehamn on 30 pisteessä. HJK on pelannut 19 peliä ja FC Inter ja IFK Mariehamn 18 ottelua.

Pelaa FC Inter-MIFK NordicBetille 50 euron riskitön veto kertoimilla: 1,60 – 3,80 – 5,50
Jos veto menee ohi, saat panoksesi takaisin! Lue tästä lisätietoja!