FC Interillä on torstaina mahdollisuus näpäyttää hollantilaista FC Twenteä, kun joukkueet kohtaavat Eurooppa-liigan 2. karsintakierroksen jälkimmäisessä ottelussa. Ensimmäinen yhteenotto Hollannissa päättyi 1-1-tasapeliin.

Pelaa Inter-Twente NordicBetille 50 euron riskitön veto kertoimilla: 7,10 – 4,00 – 1,45
Jos veto menee ohi, saat panoksesi takaisin! Lue tästä lisätietoja!

– Ottelun juoni tulee varmasti olemaan melko samankaltainen kuin viime viikolla Hollannissa. Twente tulee siis pitämään varmasti palloa meitä enemmän, pohtii turkulaisten keskikenttätaituri Mika Ojala seuran kotisivuilla.

Inter lähtee 1-1-vierastasapelin turvin otteluun erittäin maukkaista lähtökohdista. Huuhkajien rinkiin lukeutuva Ojala tietää, että ryhmällä on mahdollisuus saavuttaa merkittävä päänahka.

– Vaikka meillä onkin vierasmaali tehtynä, niin nollanollaa ei ehdoin tahdoin lähdetä pelaamaan, vaikka sillä tuloksella pääsisimme jatkoon. Kyllä meillä on tavoitteena pyrkiä aiheuttamaan todellinen pommi ja edetä ottelusta jatkoon. Se olisi todellinen unelmien täyttymys, Ojala laukoo.

Ottelu on myös oiva näyttöikkuna ulkomaisia kenttiä ajatellen.

– Nämä ovat erityisiä otteluita hienoja mahdollisuuksia näyttää osaamista. Jokainen pelaaja varmasti syttyy näihin otteluihin ja esittää parastaan. Toivottavasti myös yleisö löytää paikalle, sillä myös se tekee ottelun tunnelmasta hienon.

FC Inter ja FC Twente iskevät yhteen Veritas Stadionilla torstaina klo 19.00 alkaen.

Pelaa Inter-Twente NordicBetille 50 euron riskitön veto kertoimilla: 7,10 – 4,00 – 1,45
Jos veto menee ohi, saat panoksesi takaisin! Lue tästä lisätietoja!