FC Lahti otti kotivoiton IFK Mariehamnista Veikkausliigan maanantain ainoassa ottelussa. Lahtelaiset vankistivat asemiaan keskikastissa – joukkue on liigan seitsemäntenä 25 pisteellä. MIFK on liigan kolmantena, kolme pistettä sarjakärki Interiä jäljessä 29 pisteellä.

FC Lahden valmentaja Tommi Kautonen oli tyytyväinen joukkueensa peliin. MIFK hallitsi ottelun ensimmäistä puoliaikaa, mutta toisella puoliajalla FC Lahti pääsi paremmin peliin mukaan ja teki tarvittavat maalit. Maaleista vastasivat Jussi Länsitalo ja Ibrahim Köse.

– IFK Mariehamn oli 1. puoliajalla odotetun hyvä. Meillä oli pientä epäselvyyttä toppareiden ja keskikentän välisessä yhteistyössä ja keskikentän puolustamisessa, Kautonen kertoi ESS.fi:ssä.

– Tehtiin tauolla pieniä tarkennuksia peliimme ja olimme toisella puoliajalla parempi ja tiiviis ryhmä. Olen toiseen puoliaikaan kaikin puolin tyytyväinen, kun saatiin voitto.

FC Lahden seuraava peli liigassa on sunnuntaina, kun joukkue matkustaa Turkuun TPS:n vieraaksi. MIFK:n pelit jatkuvat niin ikään sunnuntaina kotikentällään JJK:ta vastaan.

Lyö futikseen NordicBetille 50 euron riskitön veto! Kuittaa myös 100 euron bonus!
Jos riskitön veto menee ohi, saat panoksesi takaisin! Lue tästä lisätietoja!