Pitkän loukkaantumisen jälkeen pelikentille palannut hyökkääjä Berat Sadik kitti valmennusjohtoa luottamuksesta ja onnistui maalinteossa, kun HJK voitti KR Reykjavikin lukemin 2-1 Mestarien liigan 2. karsintakierroksen jälkimmäisessä osaottelussa Islannissa.

Sadik iski helsinkiläiset 1-0-johtoon kamppailun 66. minuutilla. 7-0-kotivoiton turvin otteluun lähtenyt Klubi vastasi myös illan toisesta osumasta, kun Mathias Lindström puski maaliverkot tötterölle. Isännille lohtua toi Emil Atlasonin osuma noin vartti ennen loppua.

– Voitto oli täysin ansaittu. Mielestäni pelasimme ihan ehjän pelin. Pidimme palloa ja olimme omassa puolustuspelissämme tarkkoja, Sadik toteaa seuran nettisivuilla.

– Oli mahtava tunne pelata. En itsekään uskonut, että peliaikaa ja vastuuta tulisi näin paljon näin nopeasti paluun jälkeen, mutta jalka tuntui liikkuvan hyvin eikä väsymyksestä ollut tietoakaan, vaikka toisin olin luullut.

Seuraavaksi vastaan Celtic

HJK kohtaa Mestarien liigan 3. karsintakierroksella skottijätti Celticin. Klubi pääsee lähtemään otteluun varsin paineettomassa tilassa.

– Se ei ole ollenkaan huono asema. Kaikki tietävät kyllä minkälaisista mittasuhteista tässä puhutaan. Olemme päässeet pelaamaan näitä suuria otteluita jo parina vuotena peräkkäin, ja halu päästä askel aikaisempia vuosia pidemmälle on suuri jokaisella, Sadik puntaroi.

– Lähtökohta on, että meidän pitää venyä nappisuoritukseen Celticiä vastaan, pelata virheettömästi puolustuspelin kautta ja yrittää iskeä kun paikka avautuu.

HJK kohtaa Celticin vieraissa 1. elokuuta ja kotona viikkoa myöhemmin.

Lyö futikseen NordicBetille 50 euron riskitön veto! Kuittaa myös 100 euron bonus!
Jos riskitön veto menee ohi, saat panoksesi takaisin! Lue tästä lisätietoja!