HJK-veskari sai yllätyskomennuksen: ”Ei paljoakaan ehtinyt ajatella”

Viikko käyntiin MLS-pelillä! Lunasta riskitön veto tai talletusbonus!

FC Hongan ja HJK:n kohtaamisessa Espoon illassa riitti draamaa: kaksi punaista korttia ja tiukka koitos yli 4 000 katsojan edessä oli Veikkausliigaviihdettä parhaimmillaan. Kotiyleisön riemuksi espoolaiset nappasivat arvokkaan 1-0-voiton Tim Väyrysen osumalla.

Ottelun käännekohta koettiin tunnin pelin jälkeen, kun HJK-maalivahti Ville Wallén ajettiin kentältä suoralla punaisella. Maalipuiden väliin konkarin tilalle asteli Saku-Pekka Sahlgren, joka pelasi samalla kauden ensimmäisen liigaottelunsa.

– Ei siinä paljoakaan ehtinyt ajatella, mutta yllättävä komennus kentälle näinkin kiihkeään otteluun oli jännittävä, nuorukainen sanailee seuran nettisivuilla.

Sahlgren suoriutui tehtävästään kunnialla, mutta joutui lopulta antautumaan 80. minuutilla.

– Tilanne tuli todella nopeasti, ja ehdin vain reaktioilla saada kättäni hieman pallon tielle. Onnea ei kuitenkaan ollut matkassa, vaan pallo sujahti verkkoon, vahti kertaa ottelun ainokaista.

Viimeinen niitti HJK-arkkuun naulattiin viime minuuteilla, kun toppari Rami Hakanpää otti toisen varoituksensa. HJK joutui kirimään tasoitusta näin ollen kahden miehen vajaalla.

HJK:lla ei ole liiemmin aikaa murehtia Honka-kamppailun tulosta, sillä jo keskiviikkona ryhmä matkustaa Celticin vieraaksi kun ryhmät iskevät yhteen Mestarien liigan 3. karsintakierroksella.

– Tappio harmittaa tietenkin todella paljon, mutta mielestäni joukkue otti sen hyvin. En usko, että tämä vaikuttaa keskiviikon, tai tulevien viikkojen, valmistautumiseen.

Lyö Betssonille 25 euron riskitön ensiveto! Nappaa myös 100 euron bonus!
Jos riskitön veto menee ohi, saat panoksesi takaisin! Lue tästä lisätietoja!

» Katso Veikkausliigan kaikki ottelut suorana Ruudusta!

Viikko käyntiin MLS-pelillä! Lunasta riskitön veto tai talletusbonus!
Edellinen artikkeliFC Hakan toppari: ”Iso peli monessa mielessä”
Seuraava artikkeliSJK-luotsi: ”Onneksi olkoon RoPSille noususta”