Helsingin Jalkapalloklubi kohtaa keskiviikkona skotlantilaisen Celticin Mestarien liigan 3. karsintakierroksella. HJK:n keskikenttäpelaaja Mika Väyrynen nostaa ottelun alla vastustajajoukkueen riveistä esiin potentiaalisena uhkana kreikkalaisen kärkimiehen Georgios Samarasin.

Pelaa Celtic-HJK NordicBetille 50 euron riskitön veto kertoimilla: 1,40 – 4,25 – 7,65
Jos veto menee ohi, saat panoksesi takaisin! Lue tästä lisätietoja!

Pelaajat tuntevat toisensa yhteisiltä vuosilta Hollannin Heerenveenin riveistä.

– Hänen potentiaalinsa oli nähtävissä jo silloin ja vaikka hän tahtoi tuolloin enemmän peliaikaa, hän suoriutui hyvin ennen lähtöään Englantiin, Väyrynen muistelee The Daily Record –lehden haastattelussa.

Pelaajien tiet erkanivat, kun Samaras sai sopimuksen Manchester Cityn riveihin ja Väyrynen pestattiin PSV Eindhovenin miehistöön.

– Manchester City osoittautui hänelle vaikeaksi, mutta hän pärjää Celticin riveissä, enkä ole tästä yllättynyt.

– Lisäksi hän pelaa säännöllisesti Kreikan maajoukkueessa ja onnistuu hyvin isoissa peleissä, joten tiedän hänen olevan erinomainen pelaaja.

– Celticin joukkueessa on paljon hyviä pelaajia, mutta Georgios on yksi suurimmista uhista, Suomen A-maajoukkuepelaaja alleviivaa.

Rangers ollut kiinnostunut Väyrysestä

30-vuotias Väyrynen paljastaa lehdelle myös, että hänen historiansa voisi olla hyvinkin toisennäköinen. Neljä vuotta sitten toinen suurskottiseura Rangers – nyttemmin Skotlannin 3.divisionassa – oli kiinnostunut suomalaisesta.

– Silloin oli jotain puhetta, mutta olin tyytyväinen PSV:ssä. Se (kiinnostus) ei muuttunut konkreettiseksi, mutta se on iso seura.

– Tiedän aikojen olevan heille nyt kovat, Väyrynen sanailee sympaattisesti.

Pelaa Celtic-HJK NordicBetille 50 euron riskitön veto kertoimilla: 1,40 – 4,25 – 7,65
Jos veto menee ohi, saat panoksesi takaisin! Lue tästä lisätietoja!