Djurgården jatkoi kehnoja esityksiään Ruotsin pääsarjassa. Joukkue ei ole kaudella hirveästi hävinnyt, mutta on pelannut todella paljon tasapelejä. Joukkue on pelannut 17 ottelua, joista 11 tasan.

Sunnuntaina Djurgården sai jopa rangaistuspotkun, kun suomalaispelaaja Daniel Sjölund kaadettiin. Laukojaksi tullut toinen suomalaispelaaja, toppari ja joukkueen kapteeni Joona Toivio kuitenkin hukkasi tilaisuuden ja ottelu päättyi maalittomaan tasapeliin Elfsborgia vastaan.

– Erittäin huonosti ammuttu rankkari, on pakko sanoa. Sitä ajattelee, että rankkarista on helppo tehdä, mutta eihän se aina mene, Toivio kertoi SVD.se:lle.

Valmentaja turhautunut

Djurgårdenin päävalmentaja Magnus Pehrsson alkaa kyllästymään tasapeleihin, vaikka sarjakärki-Elfsborgia vastaan se on sinällään hyvä tulos.

– Meillä oli enemmän selviä paikkoja, ja jos joukkue hukkaa rangaistuspotkun ja hyviä muitakin paikkoja, niin tasapeliin on vaikea olla tyytyväinen, Pehrsson harmitteli.

Djurgården on sarjassa yhdeksäs, mutta vain neljä pistettä karsijan paikalla olevaa Gefle IF:ää edellä. Kauden loppua kohti voi tulla tukalat oltavat, jos peleistä tulee vain piste kerrallaan.