JJK:ta odottaa siirtyminen isommille areenoille, mikäli joukkue etenee jatkoon Eurooppa-liigan toiselta karsintakierrokselta. JJK pelaa huomenna ensimmäisen osaottelun montenegrolaista FK Zetaa vastaan ja toisen osaottelun vieraskentällä ensi viikolla.

Pelaa JJK-FK Zeta NordicBetille 50 euron riskitön veto kertoimilla: 1,80 – 3,40 – 4,35
Jos veto menee ohi, saat panoksesi takaisin! Lue tästä lisätietoja!

UEFA:n sääntöjen mukaan kolmannella karsintakierroksella joukkueen kotistadionilla pitää olla vähintään 4500 määräykset täyttävää istuinpaikkaa. JJK:n kotikentällä harjulla määräykset täyttäviä paikkoja on vain pari tuhatta.

– Stadionilla pitää olla vähintään 4500 kuppi-istuinta ja piste. Se on UEFA:n määräys, JJK:n toimitusjohtaja Joni Vesalainen kertoo Keskisuomalaisen verkkosivuilla.

– Jos tulisi tarpeeksi kiinnostava vastustaja, niin Töölön stadion on todennäköinen vaihtoehto. Aki Riihilahdelta jo ohimennen kysäistiinkin ja hän toivotti tervetulleeksi. Lahteen ei olla vielä oltu yhteydessä.

Kahdella ensimmäisellä karsintakierroksella JJK ei saa kaikkea Harjun kapasiteettiä käyttöön, vaan ainoastaan pääkatsomoon on voitu myydä lippuja.

– Säännöt ovat yksiselitteisiä. Väliaikaisia katsomoita ei saa olla ja sillä hyvä.

– Totta kai me yritettiin siitä neuvotella, mutta UEFA ei tingi näistä pätkääkään. Aikojen saatossa muualla Euroopassa on sattunut vakaviakin onnettomuuksia. Ihmisiä on kuollut ja loukkaantunut, joten kyllähän tämän siinä mielessä ymmärtää.

JJK kohtaa FK Zetan torstaina kotikentällään klo 19.00.

Lue tästä Keskisuomalaisen alkuperäinen juttu!

Pelaa JJK-FK Zeta NordicBetille 50 euron riskitön veto kertoimilla: 1,80 – 3,40 – 4,35
Jos veto menee ohi, saat panoksesi takaisin! Lue tästä lisätietoja!