KuPS kohtaa tänään torstaina Eurooppa-liigan ensimmäisen karsintakierroksen toisessa osaottelussa walesilaisen Llanelli AFC:n vieraskentällä. Ensimmäinen koitos päättyi Kuopiossa isäntien 2-1-voittoon.

– Tänään ratkeaa jatkopaikka, joten kovaa taistelua ja vääntöä on luvassa. Omaan tekemiseen luottaen me peliin lähdetään. Meidän pitää pystyä pelaamaan tarkasti ja fiksusti, eikä virheitä saa tulla. Tunnelmat ovat odottavat”, KuPS-valmentaja Esa Pekonen toteaa seuran nettisivuilla.

KuPS lähtee otteluun ilman suurempia kokoonpanohuolia. Kuopioon vammojaan parantelemaan jäivät Pietari Holopainen, Tero Taipale ja Atte Hoivala.

– Matka Walesiin meni hyvin ja kaikki onnistui hienosti. Pelaajat ovat hyvässä kunnossa. Taktiikat on käyty joukkueen kanssa läpi ja nyt haetaan enää oikeaa asennetta ja virinää tämän illan otteluun. Olosuhteet ovat hyvät ja nurmi on hyvässä kunnossa. Pelikenttä on jonkin verran lyhyempi ja kapeampi kuin omamme Kuopiossa. Täällä sataa joka päivä ja kosteutta on luvattu myös tämän pelin ajaksi, Pekonen käy läpi valmistautumista.

Nyt 100 euroa ILMAISEKSI vedonlyöntiin – futikseen tai muihin kohteisiin!
Avaa pelitilisi tästä ja hyödynnä huikea tarjous!