MYPA:n matka eurokentillä katkesi torstaina, kun joukkue hävisi Eurooppa-liigan 2. karsintakierroksella Rapid Bucurestille kotona maalein 0-2 ja romanialaiset menivät jatkoon yhteismaalein 5-1. Päävalmentaja Toni Korkeakunnas ei taiston tauottua turhia selitellyt vaan myönsi vastustajien paremmuuden.

– Tavoite oli voittaa 2-0, mutta joskus pitää vain nostaa kädet pystyyn – kaveri oli parempi, luotsi osoittaa hyvää urheiluhenkeä seuran nettisivuilla.

Pääkäskijän mukaan kouvolalaisjoukkue kartutti tietotaitoa europeleistä ja nälkää riittää ensi kauttakin ajatellen.

– Kokematon joukkue sai näistä peleistä ainakin hyvää oppia, niin pelaajat kuin valmentajakin. Tämä antaa meille ainakin motivaatiota hoitaa Suomen Cup kotiin ja tapella liigassa kärkipään sijoituksista, jotta pääsemme ensi kaudellakin pelaamaan näitä pelejä, Korkeakunnas jatkaa.

”Tämä oli vaikea peli”

Rapidin valmentaja Ioan Sabau muisti myös kehua kouvolalaisryhmää.

– Tämä oli vaikea peli kuten odotimmekin. Ennakoimme MYPAn tulevan kovaa, eikä helppoa ollut, mutta onneksi selvisimme.

– MYPA ei selvästi ollut luovuttanut ja täytyy onnitella valmentajaa hyvästä pelaajien motivoinnista. MYPAlla oli pari hyvää paikkaa ja jos he niistä olisivat tehneet maaleja, niin silloin tästä olisi tullut meille todella vaikea ottelu, Sabau pyörittelee MYPA:n nettisivuilla.

Lyö Betssonille 25 euron riskitön ensiveto! Nappaa myös 100 euron bonus!
Jos riskitön veto menee ohi, saat panoksesi takaisin! Lue tästä lisätietoja!