Ruotsalaistähti Zlatan Ibrahimovic siirtyy italialaisesta AC Milanista Ranskan liigassa viime kaudella toiseksi sijoittuneeseen Paris Saint Germainiin.

– Voin vahvistaa, että olemme päässet sopimuksesta yhteisymmärrykseen Ibrahimovicin kanssa, PSG:n urheilutoimenjohtaja Leonardo kertoi tiistaina BBC Sport:n mukaan.

Zlatanin kaappausta on pidetty hyvänä osoituksena siitä, kuinka jalkapallomaailma toimii. Ranskan liigaan ei yleensä ole varaa näin suuria tähtiä hankkia, mutta PSG:hen pari vuotta sitten tullut arabiomistaja pystyy tarvittaessa investoimaan valtavia summia joukkueeseensa.

Viimeisen reilun vuoden aikana PSG on käyttänyt yli 170 miljoonaa euroa joukkueen pelaahankintoihin. Kauden 2011-12 hankintoihin laskettiin menneen 108 miljoonaa euroa, kertoo mm. Goal.com.

Viime viikolla seura vahvisti Zlatanin viimevuotisen seurakaverin, brasilialaisen keskuspuolustajan Thiago Silvan siirron joukkueeseen. Silvan ja Zlatanin yhteissiirtosumma on eri lähteiden mukaan 65 miljoonan euron luokkaa.

PSG sijoittui Ranskan liigassa viime kaudella toiseksi. Tämän ja viime kesän hankinnoilla seuralta ei voi odotta kuin Ranskan liigan voittoa ja ryhmä nousee jo vahvaksi kandidaatiksi Mestarien liigassakin.