AC Oulun huippulupaus Matias Ojala vietti viime viikon Saksan 2. Bundesliigassa pelaavan FC St. Paulin testileirillä. Nuorella miehellä oli paljon kerrottavaa viikon mittaisesta Hampurin visiitistään.

– Treenit ovat olleet fyysisesti erittäin raskaita! Maanantaina ja tiistaina vedettiin U23- eli reservijoukkueen kanssa kahden tunnit harjoitukset ja niissä ei kyllä juuri säästelty. Täällä on pre-season käynnissä ja toisin kuin Suomessa, se ei kestä puolta vuotta, joten kovaa kuuluukin mennä, 17-vuotias keskikenttälupaus veistelee oululaisseuran kotisivuilla.

Ojala kertoo saaneensa leirin aikana paljon positiivista huomiota. Myös muutamat muut seurat Euroopassa iskivätkin leirin aikana silmänsä pelimieheen.

– Hyvin meni ja palaute oli erittäin positiivista, välillä jopa imartelevaa, Ojala sanoo.

”Edustusjoukkue todella kova ja tasokas porukka”

Taitoniekka pääsi viikon aikana harjoittelemaan ja pelaamaan myös edustusjoukkueen kanssa. Aamu- ja iltapäiväharjoitukset kovatasoisessa nipussa vaativat veronsa.

– Kovaa mentiin ja etenkin fysiikkaosiot olivat melkoista rääkkiä, vielä kun oli pelannut edellisenä päivänä. Vieläkin on vatsalihakset ihan tulessa.

– Edustusjoukkue on sitten jo todella kova ja tasokas porukka. Perjantaina pelasin täydet 90-minuuttia, kun kohtasimme paikallisen joukkueen eräänlaisessa näytönottelussa. Tunnelma oli huikea, vaikka voitimme pelin 19-1, Ojala innostuu.

Lyö futikseen NordicBetille 50 euron riskitön veto! Kuittaa myös 100 euron bonus!
Jos riskitön veto menee ohi, saat panoksesi takaisin! Lue tästä lisätietoja!