Mestarien liigan viimeisen karsintakierroksen suurin suomalaisia kiinnostava asia lienee Alexander Ringin edustaman Borussia Mönchengladbachin kohtalo. Joukkue hävisi kotikentällään pelatun avausosan peräti 1-3 Kiovan Dynamolle.

Pelaa Dynamo-Gladbach Betssonille 50 euron riskitön veto kertoimilla: 1,76 – 3,50 – 4,30
Jos veto menee ohi, saat panoksesi takaisin! Lue tästä lisätietoja!

Ring teki ottelussa joukkueelleen johtomaalin, mistä Dynamo ei kuitenkaan hätkähtänyt vaan jyräsi lopulta selkeään voittoon.

Mönchengladbach elättelee tietenkin toiveita vielä jatkopaikasta, vaikka todennäköisyydet ovat joukkuetta vastaan.

– Kiova on kokenut joukkue ja vaikea vastus tällaisissa tilanteissa. Tiedämme, että esityksen pitää olla aivan eri luokkaa kuin avauspelissä, Mönchengladbach-luotsi Lucien Favre kertoi joukkueen kotisivuilla.

– Meidän pitää tehdä kolme maalia, mutta lähtemällä hulluna hyökkäämään ei ole järkevin teko. Yritämme pelata kuten osaamme ja säilyttämään hyvän kenttätasapainon.

Mönchengladbachin eräs tavoite on saada nopea maali ottelun alkuun, jonka päälle olisi hyvä rakentaa jatko-osumia.

– Katsotaan, kuinka paljon mahdollisuuksia saamme. 1-3-kotitappiosta on erittäin hankala nousta. Jos pääsemme lohkovaiheeseen, voimme puhua ihmeestä, Favre pohtii.

Ring nousi avauskokoonpanoon juuri viime viikon Dynamo-pelissä ja piti paikkansa viikonlopun voitokkaassa Bundesliiga-ottelussa. Näyttöjen perusteella Ring jatkanee avauksessa keskikentän oikealla laidalla.

Pelaa Dynamo-Gladbach Betssonille 50 euron riskitön veto kertoimilla: 1,76 – 3,50 – 4,30
Jos veto menee ohi, saat panoksesi takaisin! Lue tästä lisätietoja!