Pietarsaaren Jaro jatkaa liigan hännillä, kun se hävisi sunnuntaina kotikentällään 0-1 TPS:lle. Tappio oli Jarolle karvasta kalkkia; joukkueella oli toisella puoliajalla mahdollisuus mennä jo johtoon rangaistuspotkusta, mutta Jaro-kapteeni Heikki Aho epäonnistui yrityksessään.

Jaron venäläispäävalmentajan Alexei Eremenkon mukaan esitys oli näennäisesti hyvä, mutta jälleen pisteet karkasivat kuten niin monesti aikaisemminkin.

– Voisin sanoa oikeastaan aivan samat sanat kuin edellisissäkin peleissä. Eli pelasimme hyvin, mutta hävisimme. Paljon muuta en keksi sanottavaa. Tämä tuntuu raskaalta, Eremenko kertoi Jaron kotisivuilla.

Eremenko jaksaa kuitenkin uskoa, että joukkueelta löytyvät eväät voittojen saamiseen ja nousuun pois putoajan paikalta. Muutama positiivinen suoritus pelaajiltakin sai valmentajan huomion.

– Tällä asenteella tulemme kuitenkin saamaan lisää pisteitä, tosin maaleja pitää tehdä. Sen haluan kuitenkin lisätä, että tänään näimme jo lähes vanhan Papa Niangin, ja se on meille tärkeää. Myös Thomas Kula oli tänään hyvä.

Jaro on sarjan jumbosijalla kaksi pistettä Hakaa perässä ja seuraavana oleva KuPS on viiden pisteen päässä. Liigan viimeinen putoaa Ykköseen.

Nyt 100 euroa ILMAISEKSI vedonlyöntiin – futikseen tai muihin kohteisiin!
Avaa pelitilisi tästä ja hyödynnä huikea tarjous!