Viime kaudella Arsenal sijoittui Valioliigassa kolmanneksi. Sijoitus oli joukkueelle kuin voitto ottaen huomioon kehnon alkukauden – joukkue menetti silloin kaksi nimimiestä, kun Cesc Fabregas ja Samir Nasri siirtyivät juuri kauden alla ja Arsenal joutui tekemään useita hätähankintoja juuri ennen siirtoikkunan sulkeutumista. Nyt joukkueen päävalmentaja Arsene Wenger uskoo joukkueen olevan vahvempi kuin viime vuonna.

– Olemme nyt vahvemmassa asemassa kuin viime kesänä. Menetimme Nasrin ja Fabregasin lisäksi myös Abou Diabyn ja Jack Wilsheren pitkäksi aikaa loukkaantumisten vuoksi, Wenger kertoo seuran verkkosivuilla.

– Menetimme silloin neljä pelaajaa ja nyt tilanne on täysin päinvastainen.

Wenger vihjaa, että joukkueella on mahdollisuus haastaa suuremmalla rahalla joukkueensa kasanneet Manchesterin joukkueet sekä Chelsean. Vaikka Arsenalin viime kauden ykköstähden Robin Van Persien tulevaisuus joukkueessa on epävarma, on Arsenalin hyökkäyspää vahvistunut joka tapauksessa kolmen hankinnan seurauksena.

– Haluamme kilpailla menestyksestä ja meillä on kova tahto. Haluamme näyttää nyt mihin pystymme ja tietää, että olemme antaneet kaikkemme.

– Ensimmäinen tavoitteemme on lähteä jokaikiseen peliin täysillä ja katsoa missä olemme kauden päätyttyä. Totta kai haluamme taistella mestaruudesta.

Lyö futikseen NordicBetille 50 euron riskitön veto! Kuittaa myös 100 euron bonus!
Jos riskitön veto menee ohi, saat panoksesi takaisin! Lue tästä lisätietoja!